چاپ        ارسال به دوست

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه رهنمود های غذایی در کنترل بیماری های غیر واگیر برگزار شد.


کارگاه رهنمود های غذایی ایران با هدف آشنایی با راهنماهای غذایی برای مردم در راستای ارتقاء کیفیت تغذیه و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برای گروههای سنی مختلف با حضور کارشناسان تغذیه مراکز بهداشت شهرستانها، مهر ماه  1398 در معاونت بهداشت برگزار شد.


مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: هر کشوری براساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمود های غذایی خود به عنوان ابزاری برای غلبه برعوامل خطرساز می تواند استفاده نماید. در ایران نیز دفتر بهبود تغذیه جامعه با مشارکت انجمن تغذیه ایران و با حمایت دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت این مجموعه را تبیین و ارائه دادند که علاوه بر شرح هرم، مشتمل بر پیام 12 کلید راهنما است که انتظار می رود کلیه رده های بهداشتی از سطح بهورزان تا دیگر کارکنان بهداشتی علاوه بر افزایش دانش خود برای گروههای زیر مجموعه به عنوان یک مرجع در فرهنگ سازی تغذیه و کاهش بار بیماریهای مرتبط با تغذیه استفاده نمایند.


 






 


 


 


١٧:٥٠ - 1398/07/14    /    شماره : ٩١١٥    /    تعداد نمایش : ١٥٤