بازدید این صفحه : 49514

جلسه توجیهی ورود دانشجویان پزشکی به بالین15/11/96

جلسه توجیهی ورود دانشجویان پزشکی به بالین15/11/96

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
کمیته معاونتی هفته ملی سلامت زنان (16-10آبان ماه) در معاونت بهداشت برگزار شد.
کمیته معاونتی هفته ملی سلامت زنان(16-10آبان ماه) با هدف برنامه ریزی جهت گرامیداشت این مناسبت ملی با حضور مهندس اعلمی معاون فنی معاونت بهداشت، مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس و سایر مدیران گروه مورخ 28 مهرماه 1398 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
 ٠٧:٣٣ - 1398/08/01 - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول:
کارگاه حقوق شهروندی درنظام اداری ویژه پرسنل بیمارستان بزرگ دزفول برگزار شد.
مسئول روابط عمومب بیمارستان بزرگ دزفول گفت:کارگاه حقوق شهروندی درنظام اداری ویژه پرسنل بیمارستان بزرگ دزفول باارائه مهندس کیانوش پریدار در سالن هدایت برگزارشد.
 ١٤:٠٥ - 1398/07/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
روز شمار هفته پیشگیری از مسمومیت ها اعلام شد
مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد:برای چهاردهمین سال متوالی،هفته اول آبان ماه بعنوان هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری می شود.
 ١٣:٠٨ - 1398/07/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
همایش روز جهانی غذا برگزار شد
مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد:بمناسبت 24 مهرماه روز جهانی غذا،نشست صمیمی با حضور دکتر پریدار ریاست دانشگاه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.
 ٠٩:٥٧ - 1398/07/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید مشاور رییس دانشگاه وسرپرست امور مشارکتهای اجتماعی از انجمن نابینایان دزفول
بازدید ازانجمن نابینایان دزفول به مناسبت روز جهانی نابینایان(عصای سفید)
 ٠٧:٥٩ - 1398/07/30 - نظرات : ٠متن کامل >>
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
شانزدهمین نشست فصلی کارشناسان سلامت میانسالان و سالمندان و سومین نشست فنی مدیریت سلامت خانواده در معاونت بهداشت برگزار شد.
شانزدهمین نشست فصلی کارشناسان سلامت میانسالان و سالمندان و سومین نشست فنی مدیریت سلامت خانواده با حضور مسئولین بهداشت خانواده، کارشناسان برنامه سلامت میانسالان و سالمندان شهرستانهای دزفول، شوش وگتوند و همچنین مربیان آموزشگاه بهورزی این شهرستانها مورخ 21 مهرماه 1398 در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.
 ١٧:٣٥ - 1398/07/29 - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه کودکان 6 تا 12 سال در معاونت بهداشت برگزار شد
در راستای توانمندسازی کارشناسان ستادی گروه سلامت روان در برنامه مهارتهای زندگی ویژه کودکان 6 تا 12 سال و بر اساس دستورالعمل دفتر سلامت روان وزارت متبوع، جلسه آموزشی چهارروزه با سرفصل های مهارتهای خودآگاهی، ابراز وجود، جرات مندی، مهارت تفکر نقاد و... با حضور کلیه کارشناسان ستادی شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند از تاریخ 7 لغایت 10 مهرماه 1398 در سالن جلسات مرکز بهداشت دزفول برگزار شد.
 ١٧:٣٠ - 1398/07/29 - نظرات : ٠متن کامل >>

تقویم

صفحه اصلی|حریم خصوصی|سوالات متداول|ارتباط با ما|نقشه سایت

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول محفوظ می باشد.